HASAN KALYONCU

LinkedIn'de Paylaş

SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU

YAZ OKULU UYGULAMASI

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılı, Yaz okulu Uygulamasında açılacak olan dersler aşağıda belirtilmiştir. Öğrencilerin Yaz Okulu kayıt formunu doldurarak Yüksekokulu/Bölüm sekreterliğine iletmeleri gerekmektedir.

Yaz Okulu Son Başvuru Tarihi: 22.06.2015 Pazartesi

-          Öğrencilerin Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nden alacakları derslerin uygunluğu Danışman ve Bölüm tarafından onaylanacaktır.

-          Öğrenciler Yaz Okulunda Hasan Kalyoncu Üniversitesinden 10 krediye kadar ders alabilirler.

Yaz Okulunu Hasan Kalyoncu Üniversitesinde alacak olan öğrenciler aşağıdaki “YAZ OKULU KAYIT FORMU”nu doldurup ilgili onaylar alındıktan sonra 1 nüshasını Öğrenci İşleri Müdürlüğüne, 1 nüshasını da Yüksekokul/Bölüm Sekreterliğine teslim edilecektir. Teslim edilmediği takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.

-          Derslerin açılabilmesi için en az 10 öğrenci tarafından seçilmiş olması gerekmektedir.

-          Yaz okulunda açılacak olan dersler başvurular bittikten sonra yapılacak olan değerlendirme sonucunda kesinleşecektir.